Shah pilaf

๐Ÿ”ฅ๐™Ž๐™๐™–๐™ ๐™ฅ๐™ž๐™ก๐™–๐™› ๐™ซ๐™–๐™ฃ ๐™™๐™š ๐™—๐™—๐™ฆ!๐Ÿ”ฅ

Dit is een traditionele azerbeidzjaanse rijstschotel met gedroogde vruchten in knapperig flatbread!

๐ŸŽ„Kerstdiner๐ŸŽ„

Zijn jullie ook nog aan het na genieten en uit buiken? Wij hopen dat velen hebben genoten van al het heerlijke eten en gezelligheid ๐Ÿฅ‚. Wij hebben natuuurlijk een diner gehad van de bbq en wat was het heerlijk ๐Ÿ‘Œ.
๐ŸŽ„Gerookte eendeborst met groene kruiden pesto en gepofte knolselderij puree
๐ŸŽ„Natuurlijk de rib eye die 60 dagen geleden de koelkast in ging! ๐Ÿ‘Œ
๐ŸŽ„Heerlijke spare ribs in een cola saus
๐ŸŽ„Low and slow short ribs in een beefrub met hoisin saus

Erbij, rode bieten chutney, haricots verts met spek, vlaamse friet, aardappelgratin en pommes duchesse.

๐ŸŽ„Als toetje hebben we genoten van door de kinderen zelf gemaakte banaan met chocola van de bbq met slagroom, ijs en heerlijke smores.

๐˜ฝ๐™ช๐™ฉ๐™ฉ๐™š๐™ง ๐™–๐™œ๐™š๐™™ ๐™ง๐™ž๐™—๐™š๐™ฎ๐™š

Dit stuk ribeye is bedekt met roomboter. Natuurlijk neemt het vlees de boter niet op, maar toch sijpelt er her en der boter in het vlees. Bovendien wordt het vlees sappig mals.Het vlees wordt volledig door boter omhuld minstens twee maanden in de koelkast te rusten gelegd. In die tijd voltrekken zich de chemische reacties die voor de vermalsing zorgen, dankzij enzymen die de vezels afbreken.

Tot over 60 dagen! ๐Ÿ‘Œ